Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Μάνα, Μητέρα, Μαμά!


"Η Μητρότητα" (80x90cm).
Ελαιογραφία σε μουσαμά. 

Έτος κατασκευής 1982
Καλλιτέχνης: Μένη Καρανίκα
Ο ρόλος της μαμάς είναι ο σημαντικότερος της ζωής μιας γυναίκας. Όπως και να την αποκαλέσουν, είτε μάνα, είτε μητέρα, είτε μαμά, είναι πάντα εκεί για τα παιδιά της.

Αναλαμβάνει τα πάντα, ενώ δουλεύει ασταμάτητα σχεδόν όλο το 24ωρο κι αν δε κάνει κάτι τέλεια, σίγουρα της αναγνωρίζεις τη προσπάθεια.

Είναι μαγείρισσα, ζαχαροπλάστης, φούρναρης, παιδαγωγός, ψυχολόγος, νοσηλεύτρια, καθαρίστρια, οργανώτρια εκδηλώσεων (πάρτι), στυλίστρια, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, δασκάλα, οδηγός, μέντιουμ, επαγγελματίας, εργαζόμενη,......κλπ.

Όλα σχεδόν περνούν από τα χέρια της.

Το μόνο της μέλημα είναι να είναι καλά τα παιδιά της και στα μάτια της ψυχής της αυτά τα παιδιά  δε μεγαλώνουν ποτέ.

Χρόνια πολλά μανούλες!!!!!!  Σας αγαπάμε κι ας μας φωνάζετε να βάλουμε ζακέτα με 25 βαθμούς, ή μας κυνηγάτε ακόμα και στην ενήλικη ζωή μας με το κουτάλι για να φάμε!




Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Όμορφα κοσμήματα, χαρούμενα χρώματα, νέοι κωδικοί


Στα "Χειροποίητα κοσμήματα με τη ζωγράφο Μένη Καρανίκα".

Νέοι κωδικοί θα συνοδεύονται από super προσφορές, σε μοναδικούς συνδυασμούς χαρούμενων χρωμάτων των ορυκτών ημιπολύτιμων λίθων με το ασήμι 925.

Σχέδια μοναδικά, υπογεγραμμένα από την ίδια τη καλλιτέχνιδα.

Σας περιμένουμε όπως κάθε Κυριακή 19:30 έως και 20:00μμ, στο κανάλι Channel 9, ή δείτε μας ζωντανά στο http://original.livestream.com/channel9gr   την ίδια πάντα μέρα και ώρα.